Lyssna på våra intressanta föredrag på Elmia Game Fair - Svenska Jägareförbundet

Förbundsnyhet

Vildsvinspesten - kommer den att drabba Sverige? Hur går det då med vildsvinen? Daniel Ligné berättar om den svenska vildsvinsförvaltningen framöver, ett av Jägareförbundets intressanta föredrag på Elmia Game Fair 2019. Foto: Erik Mandre/Mostphotos

Lyssna på våra intressanta föredrag på Elmia Game Fair

På kunskaps- och inspirationsscenen Hall B deltar Jägareförbundet med tre intressanta föredrag under mässdagarna.

2019-05-27

Här är Jägareförbundets föredragspunkter där du får ta del av vad våra duktiga medarebetare har att säga.

• Kommer vi ha några vildsvin att jaga i framtiden? med Daniel Ligné, Riksjaktvårdskonsulent
    Den Afrikanska Svinpesten härjar i Östeuropa och vi har utbrott i både Tjeckien och Belgien. Efter fyra år sedan utbrottet i Baltikum har de knappt jaktbara stammar av vildsvin längre. Vad kan vi göra för att skydda oss och vad kommer hända om pesten dyker upp på mina jaktmarker?
    Torsdag 2019-05-30 10:00-10:25

• Jakttidsprocessen, den avgörande förhandlingen för framtidens jakt med Jesper Einarsson, Jaktvårdskonsulent
    Vad är det som påverkar våra framtida jakttider, hur har man arbetat med frågan tidigare och hur har mina tankar som medlem tagits tillvara?
    Torsdag 2019-05-30 11:00-11:25

• Svensk sälförvaltning, utopi eller verklighet? med Karl-Johan Brindberg, Jaktvårdskonsulent
    Ska vi låta sälstammen krascha pga sjukdomar och födobrist istället för att tillåta licensjakt och ett hållbart nyttjande av en jaktbar resurs?
    Torsdag 2019-05-30 12:00-12:25

Vi ses på Elmia Game Fair!