Lysande 2019 för Jagareforbundet.se - Svenska Jägareförbundet

Förbundsnyhet

Drygt 1,8 miljoner unika besökare surfade in på jagareforbundet.se 2019.

Lysande 2019 för Jagareforbundet.se

Svenska Jägareförbundets webbplats Jagareforbundet.se fortsätter att besökas allt mer frekvent. Drygt 1,8 miljoner unika besökare surfade in på webbplatsen 2019.
- Det är en ökning med nästan 30 procent jämfört med föregående år, säger Madeleine Lewander, webbansvarig.

2020-01-10

ml_.jpg
Madeleine Lewander

Det går bra för Svenska Jägareförbundet.
- Man kan säga att förbundets positiva medlemsutveckling och besöksantalet för jagareforbundet.se går hand i hand. Under det senaste året har vi koncentrerat oss på att omarbeta både utseende och innehåll vilket har gett resultat.

- Jakt, vilt och natur är en passion för oss jägare. Det har vi försökt att förmedla genom att lägga vikt på kvalitet och känsla i våra bilder vilket uppenbarligen har uppskattats.

- Vi försöker också allt mer att förmedla förbundets verksamhet på webben. Där har vi massor kvar att göra men tillsammans jobbar vi i Jägareförbundet hårt på att bli ännu bättre, säger Madeleine Lewander.

Webbplatsens besökare surfar på allt fler olika sidor, statistiken visar över 24 miljoner sidvisningar 2019 jämfört med 14 miljoner året innan.

Källa: Google Analytics

Jägareförbundets medlemmar ökar i antal - igen!