Gott Nytt Jaktår alla jägarvänner! - Svenska Jägareförbundet

Förbundsnyhet

Sverige är ett fantastiskt jaktland, här kan vi faktiskt jaga året runt. Foto: Oscar von Stockenström

Gott Nytt Jaktår alla jägarvänner!

Det är 1 juli. Nu börjar det om och vi går in i ett nytt jaktår! Och Sverige är ett fantastiskt jaktland, här kan vi faktiskt jaga året runt.

2020-07-01

I juli är vildsvinen lovliga. Vi är många som använder våra semesterdagar, eller -nätter, till att med hög puls smyga i grödorna under ljusa sommarnätter.

Nu kan vi också jaga kråka, skata och kaja. För att inte tala om måstet för många att reka inför kommande bockjakt och mycket, mycket annat som finns att göra för oss jägare.

Mellan sol, regn och bad har en jägare alltid något att göra, även under sommaren. Det blir aldrig riktigt tråkigt.

Även Jägareförbundet jagar vidare. Trots att vi är mer än nöjda med det hela tiden ökande antalet medlemmar vill vi bli ännu fler som jobbar för att utveckla och behålla förvaltningen av våra fantastiska viltstammar.
Jakt, det roligaste som finns och samtidigt så vansinnigt viktigt.

Vi jägare behövs.

Svenska Jägareförbundet önskar alla jägarvänner ett riktigt Gott Nytt Jaktår!

Bli medlem och stötta jakten

Jägareförbundet jobbar hela tiden för att du även i framtiden ska kunna njuta av de fantastiska jaktmöjligheter som vårt land erbjuder.  Se därför ditt medlemskap som en försäkring för att du ska få behålla det du har idag.

600 kr/år

• 11 nummer av Svensk Jakt/år (ett dubbelnr)
  • Ansvars- och olycksfallsförsäkring
  • Eftersöks- och Rovdjursförsäkring om din hund råkar illa ut
  • Fina medlemsrabatter och erbjudanden!
Bli medlem här!