Fira FÄRS DAG vilt på söndag - Svenska Jägareförbundet

Förbundsnyhet

Tagga gärna bilderna från din viltmiddag med far med #färsdag och #jägareförbundet så ser vi dem i socialamedieflödet.

Fira FÄRS DAG vilt på söndag

Tacos på älgfärs, köttfärslimpa på vildsvin, pannbiffar på dovvilt eller hamburgare av kronhjort. Det enda som sätter begränsningar för att fira far vilt – är din fantasi.

Viltjärpar. Foto: Lena Runer

2020-11-06

I Sverige äts mycket viltkött, men många vill gärna äta mer. Ca 300 000 svenskar jagar och Sverige är en av världens bästa nationer när det gäller att ta tillvara på viltet. Då känns det självklart att vi firar far med viltkött. Några vet dessutom redan att vägen till pappas hjärta går via magen…

Ulrika Karlsson-Arne