Vill du jaga vildsvin och samtidigt bli en bättre jägare? - Svenska Jägareförbundet

Landet runt

Vill du jaga vildsvin och samtidigt bli en bättre jägare?

Vi har dragit igång säsongen i Forsmark med vildsvinsjaktutbildningar (teori, skytte och jakt) och kommer följa upp dessa med hundjakter under hösten.

2021-04-19

Anpassningar till pandemin innebär bland annat att teoridelen sker via Teams på förmiddagen. Vi gör ett avbrott på några timmar mitt på dagen innan vi träffas i Forsmark för att genomföra resterande del av utbildningen (skytte och jakt) i den friska vårluften.

Utbildningarna och utbildningsjakterna presenteras efter hand på webben https://jagareforbundet.se/utbildning/kurser/

Varmt välkomna.

Per Zakariasson, Jaktvårdskonsulent Svenska Jägareförbundet

Se gärna en kort film från vår verksamhet nedan.