Månadens bild - Svenska Jägareförbundet

Månadens bild

Skicka in din bästa bild till oss!

"Lyckades att locka till mig denna räv och därmed ta foton på den. Räven jagade troligen möss i dikena på en mosse mitt på dagen. Han stod och lyssnade och sedan hoppade rakt ner ett av dikena. Mvh Edvin Gustafsson , Ydre"

Januari

Har du en bild som du skulle vilja visa som ”Månadens bild?

Skicka då ett mejl till Webbredaktionen@jagareforbundet.se med bild, namn, adress och skriv gärna en liten bildtext.

Skickar du in en bild till oss kan det också hända att vi använder bilden, utöver månadens bild, till en annan sida på jagareforbundet.se, bildspel i förbundets regi eller liknande.

Vill du inte att din bild används i andra sammanhang, tala då om detta specifikt i ditt mejl till oss.

(OBS! Bilden får ej överstiga 2 Mb när den skickas till oss. Vi förbehåller oss rätten att i förekommande fall beskära bilden för att passa Jägareförbundets webbplatsformat.)

2012-10-08 2017-01-05