Svenska Jägareförbundet

Meny

Pressmeddelande

Var med och nominera en restaurang som arbetar med viltkött på ett intressant sätt. Foto: Lena Runer

Nominera till Årets viltkrog 2020!

Var med och nominera en restaurang som arbetar med viltkött på ett intressant sätt. Lämna ditt förslag före 22 november med motivering till viltkrog2020@viltmatakademin.se Syftet med priset är att uppmärksamma och uppmuntra duktiga restauranger och restauratörer som satsar på viltkött.

2019-10-18

Var med och nominera en restaurang som arbetar med viltkött på ett intressant sätt. Lämna ditt förslag före 22 november med motivering till viltkrog2020@viltmatakademin.se

Priset tilldelas den restaurang i Sverige som på bästa sätt använder viltkött för lönsamhet och utveckling i sin verksamhet. Läs mer här: http://viltmatakademin.se/arets-viltkrog-2020/

Dessutom kan du som jobbar med viltmat anmäla dig till Årets Viltkock 2020. Tre finalister väljs ut som möts den 25 januari på Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge. Se http://viltmatakademin.se/arets-viltkock/ Anmäl dig här: viltkock@viltmatakademin.se

I juryn sitter bland annat Gert Klötzke, vinnare av Årets Kock och mångårig ledare av Svenska Kocklandslaget och Svenska Viltmatakademin. Samt representanter från Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Restauranggrossisten Mårdskog och Lindqvist.

För mer information: Rolf Salomonsson, Svenska Viltmatakademin, 070-404 17 51

Nominera Årets viltkrog före 22 november till viltkrog2020@viltmatakademin.se

Tillbaka till överblick