Köpa en ny Toyota med medlemsrabatt och få pengar tillbaka - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Köpa en ny Toyota med medlemsrabatt och få pengar tillbaka

Vilket kap! Som medlem i Svenska Jägareförbundet får du både medlemsrabatt och pengar tillbaka när du köper en fabriksny Toyota. Du får dessutom 10 procents rabatt på all fabriksmonterad extrautrustning. Rabatten fungerar på alla modeller, från lilla Yaris till en LandCruiser.

Efter att du fått din nya Toyota levererad kan du fylla i formuläret här nedan för att få din bonus. Rabatt och bonus beror på vilken modell du köper. Rabattens och bonusens storlek hittar du här. Som exempel får du åtta procents rabatt på inköpspriset på en Toyota Yaris och 2 500 kr i bonus medan en Toyota LandCruiser ger nio procents rabatt och 8 000 kr i bonus. Rabatterna gäller alltid utifrån gällande bruttoprislista.

Du måste tala om för bilförsäljaren att du vill använda avtalet och visa upp ditt medlemskort. Annars gäller inte rabatten. Detta är en medlemsrabatt och gäller förstås därför dig som privatperson, dvs varken familjemedlemmar eller företag kan ta del av din medlemsrabatt. 

OBS att du måste fylla i samtliga uppgifter i formuläret för att kunna få bonusen. Felaktigt ifyllt formulär kommer att försena utbetalningen. 

Du måste söka bonusen inom sex månader från den dag du fått din nya bil.

Har du fyllt i alla fält korrekt så kommer dina pengar att sättas in på ditt konto. Utbetalningar görs varje kvartal av de bilar som är levererade (början av juli, oktober, januari och april).

Namn
Personnummer
Medlemsnummer
Adress
Postnummer och ort
Mobilnummer
E-postadress
Bilmodell
Registreringsnummer
Chassinummer
Bilen köpt hos (namn och ort)
Datum för köpet
Bankkontonummer
 
 

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2019-04-10 2020-06-02