Siktet stadigt på målet - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet Jakt- och viltvårdsuppdraget

Jakt- och viltvårdsuppdraget

Älgkalv korsar väg.

Ett viktigt mål i Svenska Jägareförbundets eftersöksverksamhet är ökad säkerhet. Foto: Mostphotos

Siktet stadigt på målet

Planen för Förbundets Eftersöksverksamhet ligger fast och målen är inom räckhåll. Under 2020 lanserar vi ytterligare satsningar för att gynna säkerheten under eftersök.

Verksamhetsplanen kan laddas ned i sin helhet nedtill på denna sida.

2020-01-21

Under 2020 gör Svenska Jägareförbundet nya insatser för att förebygga risker och höja effektiviteten vid avslut av eftersök. Det består i att ett nytt informationsmaterial förs ut till jägarna som är anslutna till Nationella viltolycksrådet. Detta är ett bra komplement till 2018 och 2019 års säkerhetssatsningar.

2018 anordnade och bekostade Förbundet 100-tals tillfällen till sjukvårdsutbildning och distansutbildning i eftersök för NVR-uppdragstagare. Och 2019 lanserade vi ett eftersöksinriktat biografskytte.