Anmälan för gratisbiljett till skytteshow på SGF Tullgarn 25 och 26 maj 2019 - Svenska Jägareförbundet

Scott och Wendy Robertson.

Anmälan för gratisbiljett till skytteshow på SGF Tullgarn 25 och 26 maj 2019

Välkommen på skytteshowen Beretta Young Shooters med Scott och Wendy Robertson! En inspirerande show där två av världens bästa skyttar visar och tipsar ungdomar hur man blir en bättre skytt. Erbjudandet gäller ungdomar mellan 13-25 år och som är eller blir medlemmar i Svenska Jägareförbundet.

Är du inte redan medlem? Bli det här!

För att få tillgång till din gratisbiljett till skytteshowen (OBS! Biljetten gäller inte som entrébiljett till mässan utan till showen som sker inne på mässområdet.)

1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret sedan.
  2. Hämta ut din gratisbiljett hos Unga Jägare i Svenska Jägareförbundets monter på mässan E:01.

Genom att anmäla mig till skytteshowen Beretta Young Shooters godkänner jag att Svenska Jägareförbundet registrerar mig på en inträdeslista. Uppgifterna kommer att behandlas för genomförande av mässan och kommer därefter att raderas. För mer information om hur Svenska Jägareförbundet behandlar personuppgifter, se
www.jagareforbundet.se

Namn:
Mailadress:
Telefonnummer:
Medlemsnummer:
Ålder:
Jag vill ha en gratisbiljett till

2019-04-26 2019-05-19