Temadag: Predatorjakt - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Temadag: Predatorjakt

söndagen den 4 augusti kl 13:30, Falkenberg, Hallands län

Unga Jägare Halland i samarbete med Studiefrämjandet och Scandinavian High Flyers bjuder alla Jägareförbundets medlemmar mellan 13-25 år till en eftermiddag med fokus på predatorjakt. I mån av plats är även kvinnliga, nyblivna och/eller marklösa jägare välkomna.

KALENDER

Vi samlas utanför Vessigebro, Falkenberg klockan 13.30 för en praktisk utbildning och information om fällfångst och predatorjakt. Därefter ger vi oss ut på jakt efter predatorer (räv, grävling mm) till mörkrets infall.
Förutsättningarna för kvällens jakt är att deltagaren har licens på eget kulvapen i lägst klass tre, alternativt att deltagaren är 15 år fyllda och har med sig en bekant att uppsiktsjaga med (uppsiktsjägaren behöver givetvis inte vara under 25 år). Deltagare som inte uppfyller dessa krav erbjuds att sällskapa med annan jägare på pass under kvällen.

Är du en nybliven eller ovan jägare och önskar sällskap av en mer van jägare under kvällen ser vi självklart till att lösa det. Meddela i så fall detta vid din anmälan.
Deltagande är helt kostnadsfritt, vi bjuder på fika och lättare kvällsmat.

Anmäl dig och eventuell uppsiktsjägare med namn, telefonnummer, medlemsnummer eller personnummer samt e-postadress senast söndag 28 juli. Meddela även ifall du önskar sällskap av en mer van jägare under jakten samt ifall du har några födoämnesallergier.


Begränsat antal platser!
Frågor och anmälan via mail, telefon eller sms till: Sjfhall.ungdom@gmail.com / 076-534 27 04

Varmt välkomna!

Kontaktuppgifter: Unga Jägare Halland 076-534 27 04 sjfhall.ungdom@gmail.com

sön 4 aug 13:30 Falkenberg, Hallands län Länk

2019-07-10 2019-07-10