Varför just du ska bli medlem - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Vi på Jägareförbundet jobbar hela tiden för att du även i framtiden ska kunna njuta av de fantastiska jaktmöjligheter som vårt land erbjuder. Foto: Christer Wångenberg/Mostphotos

Varför just du ska bli medlem

Tack vare våra medlemmar och oss på Svenska Jägareförbundet bor vi i ett av världens bästa länder att jaga i. Det är vårt arbete som gör att vi i Sverige till exempel fortfarande kan jaga med löshund utan konstiga begränsningar och inskränkande regler.

Vi på Jägareförbundet jobbar hela tiden för att du även i framtiden ska kunna njuta av de fantastiska jaktmöjligheter som vårt land erbjuder. Se därför ditt medlemskap som en försäkring för att du ska få behålla det du har i dag.

Samtidigt får du som medlem en rad förmåner, rabatter, erbjudanden och möjligheter som ingen jägare vill vara utan. Utnyttjar du dessutom några av alla rabatter som ingår i medlemskapet, upptäcker du snart att medlemsavgiften betalar sig själv!

Vi hoppas därför att du vill bli medlem och genom ditt medlemskap bidra till att Sverige fortsätter att vara ett fantastiskt jaktland.

Bli medlem här!

De olika medlemskapen och vad som ingår i dem finns här.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2013-03-21 2020-04-02