Svenska Jägareförbundet

Meny

Frågor och svar om årets avisering

Nu har årets avisering landat i din brevlåda, Kivra eller internetbank. Klart det kan väcka frågor. Här hittar du svaren du söker! När kommer mitt nya medlemskort?

När måste jag ha betalat för att vara säker på att få Svensk Jakt nr 8?
Förnya ditt medlemskap innan den 4 juli om du vill vara säker.

Jag vill ändra medlemskategori. Hur gör jag?
Det går bra att använda avin/OCR-numret du fått i posten. Ändra bara summan från 300 till 600 kronor (om du vill ändra från "utan" till "med" Svensk Jakt) och från 600 till 300 kronor (om du vill ändra från "med" till "utan" Svensk Jakt). 

När kommer mitt nya medlemskort?
Du som har digitalt medlemskort i mobilen får det omkring den 1 juli. Appen uppdateras automatiskt med både medlemskort och jakttabell, så du behöver inte göra någonting. 

Har du medlemskortet i plånboken och betalar innan 14 juni, skickas ditt medlemskort ut i slutet av juni. Därefter skickas de varje vecka så snart du betalt.

Har du blivit medlem under våren?
Ditt medlemskap gäller då ända till 30 juni 2023. Du kommer att få ett  nytt medlemskort och du ska förstås inte betala någon avgift i år.

Jag har installerat mitt digitala medlemskort. Kommer jag få medlemskortet för det nya jaktåret i mobilen eller på papper?
Du som har ett digitalt medlemskort i din mobil via Cardskipper kommer att få det nya årets medlemskort där. Appen uppdateras automatiskt den 1 juli och du behöver inte göra någonting. Jakttabellen kommer också att ligga där. 

Jag vill ha digitalt medlemskort - hur gör jag?
Det är både praktiskt och miljövänligt med digitalt medlemskort! Dessutom kan du alltid vara säker på att de nyaste förändringarna i jakttiderna finns där! Här hittar du information om hur du går till väga.

Har du frågor om Kivra?
Du hittar mer information här.

Fler frågor?
Medlemsservice tar emot alla möjliga och omöjliga frågor! Kontakta dem här.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2022-05-12 2022-05-12