Pristagaren i skyttetävlingen

Jägareförbundets medlems- och marknadschef Oscar von Stockenström gratulerar vinnaren i skyttetävlingen, Christoffer Flodberg.

Lyckad jaktkryssning

Årets flytande mässa är nu avklarad. Intressanta föredrag, god mat och dryck och många trevliga nya bekantskaper med gemensamt intresse passar ju bra när jaktsäsongen är slut.

2017-03-20

I Jägareförbundets monter var det full aktivitet. Många som testade sina skytteskills i simulatorn, tävlade och diskuterade jaktfrågor. Allt från rovjursjakt till fjälljakten, vapenfrågorna och EU-direktivet togs upp.

Enligt mässgeneralen Torbjörn Larsson var det tusen glada jägare ombord på Silja Galaxy.

Runt 200 provade att skjuta vildsvin i simulatorn. "Vildsvinsfeber" är inte lätt och Christoffer Flodberg från Forsbacka vann med 12 poäng av 15 möjliga. Näst bäste skytt hade 8 poäng, så Christoffer var verkligen enastående och väl värd ett sikte från Aimpoint!

150 deltog också i vår tävling och mässans vinnare av en årsförbrukning hundmat från Eukanuba är Niklas Lundberg från Karlskoga vann. Han hade både svarat rätt på samtliga frågor och skrivit en bra motivering till vad just han tycker att Jägareförbundet gjort bäst för honom:

"Att med kunskap och sans långsiktigt och framgångsrikt
driva de jaktfrågor som den enskilde jägaern inte ensam kan torgföra."

Hederspris går till Stefan Nilsson från Hovmantorp för motiveringen

"Jägareförbundet är en bra företrädare för oss jägare i samhället."

En vändbar buff är på väg till honom med posten.

Efter denna trevliga avslutning på jaktsäsongen, som redan blivit en tradition för många, är det strax dags att ladda om! Snart nog är det dags att börja fundera på vad vildsvinen håller på med.