Bli medlem nu! - Svenska Jägareförbundet

Bli medlem nu!

Inte nog med att du får allt som ingår i medlemskapet, du kan även vara med och påverka jägarnas framtid i Sverige!

2019-06-01

I januari började översynen av våra jakttider i Sverige, där Svenska Jägareförbundet som enda jägarorganisation får vara med och påverka. Resultatet av översynen är något som vi jägare kommer få leva med en lång tid framöver. Och våra medlemmar har varit med och påverkat.

Ett stort förbund är en stark röst.

Du får Sveriges största jakttidning, Svensk Jakt och våra fyra medlemsförsäkringar till dig och dina hundar. Du får dessutom många fina rabatter och erbjudanden på sådant som hört till jakten. Du kommer snabbt upptäcka att det enkelt går att tjäna in ditt medlemskap bara genom att använda dig av något av våra erbjudanden.

Registrera dig enkelt här: Bli medlem! .