Bli medlem nu, så bjuder vi på sex månader

Inte nog med att vi nu bjuder på våren och du får allt som ingår i medlemskapet, du kan även vara med och påverka jägarnas framtid i Sverige!

2019-02-12

I januari börjar översynen av våra jakttider i Sverige, där Svenska Jägareförbundet som enda jägarorganisation får vara med och påverka. Resultatet av översynen är något som vi jägare kommer få leva med en lång tid framöver. Så vill du att Sverige ska fortsätta ha generösa jakttider och vara ett av världens bästa länder att jaga i, så är det nu extra viktigt att vara medlem.

Ett stort förbund är en stark röst.

Utöver 15 nummer av Sveriges största jakttidning, Svensk Jakt, täcks du även av våra fyra försäkringar för dig och dina hundar. Du får även många fina rabatter på massor som hör jakten till. Du kommer snabbt upptäcka att det utan problem går att tjäna in ditt medlemskap bara genom att använda dig av något av våra erbjudanden.

Registrera dig enkelt här: Bli medlem! och medlemskapet räcker ända till 30 juni 2020.