Ny medlemsrabatt på viltfrö! - Svenska Jägareförbundet

Ny medlemsrabatt på viltfrö!

Nu får alla våra medlemmar 20 procents rabatt på två omtyckta viltfröblandningar från Malmgård Viltfrö.

2019-03-29

Jägarnas viltvård gör att viltet – och många andra arter – får tillgång till föda, skydd och vatten. Sommar som vinter. Viltvården skapar samtidigt vackra landskap med starka naturupplevelser och rika kulturarv.

Fältvilts Diana är en 2-årig blandning för fältvilt. Den innehåller tidigt vete, vitsenap, honungsört, cikoria och vitklöver, så den blir också vacker att se på.

Genom att använda Fältvilts Diana tillsammans med tilläggsutfodring, höstsådda grödor och hålla efter predatorerna främjar vi fältviltsstammarna rejält. Rapphönsen, fasanerna, hararna och rådjuren kommer att tacka dig.

Hjort-Rådjur Diana är omtyckt av allt klövvilt, även vildsvin, och är en ettårig blandning av en rad lämpliga sorters rovor, raps, klöver och oljelin. Blandningen ger viltet lämplig föda under lång tid.

- Vi ser det här som ett långstiktigt samarbete och vill gärna ha ett bra samarbete med de svenska jägarna. Har du  synpunkter eller önskemål om tex särskilda blandningar som passar just på dina marker, kontakta oss, säger Malmgård Viltfrös VD Sebastian Sohlberg.

Så satsa på viltfrö i vår! Läs mer om jägarnas enorma viltvårdsinsatser på gillaenjagare.se

Du hittar mer info om alla våra medlemsrabatter här. Använd koden SJF2019 när du gör din beställning på viltfro.se för att få rabatten.