Träffa Jägareförbundet på Swedish Game Fair och Elmia Game Fair! - Svenska Jägareförbundet

Besök oss på mässorna! Foto: Oscar von Stockenström

Träffa Jägareförbundet på Swedish Game Fair och Elmia Game Fair!

Självklart deltar Svenska Jägareförbundet på både Swedish Game Fair 24-26 maj och Elmia Game Fair 30 maj- 1 juni.

2019-05-20

På Swedish Game Fair finns Jägareförbundet på det vanliga stället i Tullgarns slottspark.
På Elmia Game Fair hittar du oss i mässhall B och enligt tradition utomhus i jägarlunden. På mässorna har vi många intressanta och förhoppningsvis några nya aktiviteter för dig som medlem. Vi vill gärna att du skall känna stor nytta av att vara medlem i Jägarförbundet.

På Swedish Game Fair och Elmia Game Fair erbjuder Jägareförbundet bland annat;

Medlemstältet: Har du funderingar kring jakt, jägareförbundet eller ditt medlemskap kan du här prata med kunniga förtroendevalda och personal.

Trofébedömning: Tag med din trofé till mässan och få den bedömd av någon av våra auktoriserade trofébedömare.

Skyttesimulator: Här kan du testa dina skjutegenskaper mot rörliga mål på filmduk. Genom att skjuta deltar du också i tävlingen om ett fint pris från Zeiss.

Unga jägare: I detta tält kan du träffa representanter från Jägareförbundets nya projekt – Unga jägare.*

Bli medlem och få gratis inträde! Har du tänkt bli medlem så har vi ett bra erbjudande under både Swedish Game Fair och Elmia Game Fair. Betala ditt medlemskap på plats så drar vi av kostnaden för inträdet. Ett erbjudande som ingen vill missa!

Välkommen att besök oss på mässorna!