25% medlemsrabatt på Jaktia! - Svenska Jägareförbundet

25% medlemsrabatt på Jaktia!

Den 29 augusti öppnar alla Jaktia-butiker upp portarna för förbundets medlemmar och erbjuder 25% rabatt på sitt sortiment* mot uppvisande av medlemskort, så passa på att ladda upp inför jaktsäsongen!

2019-08-26

Kom och prata Vildsvinshjälpen och Rädda älgen eller något helt annat som just du vill diskutera! Representanter från förbundet finns på plats och svarar på frågor.

Har du en vän som ännu inte är medlem? Ta med honom eller henne så hjälper vi till att lösa medlemskapet direkt i affären. Det går bra att handla med medlemsrabatt på en gång! Din vän kan också registrera sig direkt på vår webbplats.

* gäller ej vapen, optik, övningsammunition, vapenskåp och elektronik. Rabatten gäller på ordinarie priser.