Bli medlem nu! - Svenska Jägareförbundet

Bli medlem nu!

Nu bjuder vi på våren, så du får hela 16 nummer av Svensk Jakt, samtidigt som du är med och påverkar jägarnas framtid i Sverige!

2020-01-02

Det händer mycket inom jakten nu som förbundet jobar hårt med. Bland annat går översynen av jakttiderna in i sin slutfas, småskalig försäljning av vildsvinskött är på gång, det vill säga att vi ska få sälja vildsvinskött precis som allt annat viltkött. Med kampanjen Rädda Älgen kämpar vi också för att jägarna även i framtiden ska ha bra jakt på älg i Sverige. ingen av dessa frågor är särskilt spänande men det är därför förbundet finns. Vi ska värna om det som våra medlemmar brinner för, jakten!

Ett stort förbund är en stark röst. Bli medlem du också.

Swisha 600 kr för ordinarie medlem och 300 kr för ungdom (upp till 25 år) och medlem utan tidning + ditt personnummer till 123 6261 986.