Äntligen en medlemsrabatt på vapenskåp - Svenska Jägareförbundet

Äntligen en medlemsrabatt på vapenskåp

Är det dags att byta till ett större, modernt vapenskåp? Eller är du ny i jakten och behöver köpa ditt första? Som medlem i Svenska Jägareförbundet får du specialpris på vapenskåp från Scandinavian Safe AB.

2020-04-23

Använd länken nedan när du gör din beställning för att kunna ta del av detta fina erbjudande. Det finns fem olika modeller att välja på av olika storlek och med olika lås.

SP55 med nyckel, två magnetiska hyllor och en viltvåg för 3295 kr (ordinarie pris 4043 kr)

SP55 med kodlås, två magnetiska hyllor och en viltvåg för 4295 kr (ordinarie pris 5543 kr)

SP75 med nyckel, två magnetiska hyllor och en viltvåg för 4995 kr (ordinarie pris 5943 kr)

SP75 med kodlås, två magnetiska hyllor och en viltvåg för 5995 kr (ordinarie pris 7443 kr)

SP88XLE med kodlås och vapeninredning för 9995 kr (ordinarie pris 14 195 kr)

Fraktfritt vid avhämtning på Scandinavian Safes lager i Huddinge eller fraktkostnad 595 kr till valfri gatuadress i hela Sverige.

Vill du också använda din medlemsrabatt? Klicka på länken till Scandinavian Safe för att köpa ditt nya vapenskåp.