Nya medlemsrabatter på Tracker - Svenska Jägareförbundet

Nya medlemsrabatter på Tracker

Nu är det dags att förbereda sig inför jaktsäsongen! Tracker har tagit fram en helt ny app, Tracker 6 och tillhörande sändare, Artemis. Självklart får du medlemsrabatt på båda.

2020-07-02

1 000 kronor i medlemsrabatt när du köper en sändare Tracker Artemis (pris i butik 6 995 kronor men du betalar bara 5 995 kronor). Du har också 100 kronor i rabatt vid köp av en Tracker Hunter 6-licens, inklusive allt kartmaterial (pris i butiken 745 kronor och du betalar 645 kr).

Sändaren Tracker Artemis går både på GSM- och IoT/4G-näten vilket ger helt nya möjligheter till god täckning. Vad sägs om sånt som att höra din hunds skallgivning? Skallen registreras och visas på telefonens display. Du kan också spela in och lyssna på skallet i efterhand. Ljudfilen markeras på
spåret.

Nya Hunter 6 är en app som finns för både Android och iPhone. Den är ett bra hjälpmedel för alla jägare, inte bara hundförare. Ett stort utbud av kartor, från fastighetskartan till ortofoton gör jakten enklare.

Läs mer om Trackers nya program och sändare nedan.