Gå med via Swish och få en Morakniv Kansbol - Svenska Jägareförbundet

Gå med via Swish och få en Morakniv Kansbol

Är du jaktintresserad och född efter 1995? Bli medlem nu! Förutom allt bra som ingår i medlemskapet får du dessutom en fin kniv från Morakniv.

2020-10-16

Du swishar ditt personnummer till 123 6261 986. Då får du en användbar kniv, Kansbol från Morakniv.

Som ungdom betalar du bara 300 kronor för ditt medlemskap. Det innehåller allt du behöver - 11 nummer av vår medlemstidning Svensk Jakt, våra medlemsrabatter och erbjudanden och samtliga försäkringar. Mer om vad medlemskapet innehåller

OBS att detta erbjudande bara gäller nya medlemmar som går med i Jägareförbundet.

Kniven Kansbol är flexibel som en lättviktskniv och har samtidigt styrkan av en mer robust modell. Kombinationen gör den till en verklig allroundkniv. Bladet är flåslipat för ökad precision och ryggslipningen gör att kniven kan användas med tändstål.

Erbjudandet gäller bara till och med den 30 november, så slå till nu!