Specialutrustad Toyota Hilux framför slottet på Öster Malma

Medlemserbjudande på jägarnas favoritbil Toyota Hilux

Genom ett specialerbjudandet på nya Toyota HILUX D-CAB 2,8 Turbo D-4D, AdBlue™ 4WD Automat Invincible kan du som medlem under juni månad spara hela 70 626 kr!

2021-05-18

Toyota satsar stort på Svenska Jägareförbundet. Under året kommer den här  extrautrustade Toyota Hiluxen köra runt på Jägareförbundets anläggning Öster Malma.

Modellen är samma som i erbjudandet till våra medlemmar. Den har 18" lättmetallfälgar och praktiska finesser som nyckelfritt lås- och tändningssystem, strålkastare med Bi-LED och klassens högsta markfrigång. Kontakta din närmaste Toyotaåterförsäljare för provkörning!

Under kampanjen betalar du bara 434 999 kr (ordinarie är pris 498 625 kr). När du fått din Hilux kan du dessutom söka en medlemsbonus på 7000 kronor. Du får alltså både rabatt och pengar tillbaka och sparar totalt 70 626 kr!

Att tänka på:

• Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2021
  • Erbjudandet gäller enbart medlemmar i Svenska Jägareförbundet
  • Du måste meddela försäljaren att du vill använda din medlemsrabatt
  • Erbjudandet gäller HILUX D-CAB 2,8 Turbo D-4D, AdBlue™ 4WD Automat Invincible
  • Du söker medlemsbonus, 7 000 kronor, när du hämtat ut din bil.
  • Vill du också specialutrusta din Hilux med till exempel extraljus, prata med din Toyotaåterförsäljare.