Frågor och svar om årets medlemsavisering - Svenska Jägareförbundet

Frågor och svar om årets medlemsavisering

När kommer mitt nya medlemskort? Och jakttabellen - den är ju extra viktig i år med alla ändringar av jakttiderna. Nu har årets avisering landat i din brevlåda, Kivra eller internetbank. Klart det kan väcka frågor. Här hittar du svaren du söker!

2021-06-02

När måste jag ha betalat för att vara säker på att få Svensk Jakt nr 8?
Förnya ditt medlemskap innan 2 juli om du vill vara säker.

När kommer mitt nya medlemskort?
Ditt nya medlemskort kommer i samband med jaktårsskiftet 1 juli. Som vanligt skickas jakttabellen ut tillsammans med medlemskortet till alla betalande medlemmar.

Har du blivit medlem under våren?
Ditt medlemskap gäller då ända till 30 juni 2022. Du kommer att få ett  nytt medlemskort i början av julli och du ska förstås inte betala någon avgift i år.

Jag vill ändra medlemskategori så att jag kan läsa premiummaterialet på Svensk Jakt. Hur gör jag?
Det går bra att använda avin/OCR-numret du fått i posten. Ändra bara summan från 300 till 600 kronor (om du vill ändra från "utan" till "med" Svensk Jakt) och från 600 till 300 kronor (om du vill ändra från "med" till "utan" Svensk Jakt).

Jag har installerat mitt digitala medlemskort. Kommer jag få medlemskortet för det nya jaktåret i mobilen eller på papper?
Du som har ett digitalt medlemskort i din mobil via Cardskipper kommer att få det nya årets medlemskort där. Du behöver inte göra någonting. Jakttabellen med alla nya jakttider kommer också att ligga där.

Jag vill ha digitalt medlemskort - hur gör jag?
Det är både praktiskt och miljövänligt med digitalt medlemskort! Här hittar du information om hur du går till väga.

Försöker betala men QR-koden på avin fungerar inte?
QR-koden fungerar om du betalar via Swish, däremot inte om du använder det i direkt i BankID-appen. Det går förstås också bra att scanna in uppgifterna på din avi direkt i internetbanken.

Fler frågor?
Medlemsservice tar emot alla möjliga och omöjliga frågor! Kontakta dem här.