Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

Gott Nytt Jaktår!

Det betyder att det är dags att förnya medlemskapet i Jägareförbundet och att betala det statliga jaktkortet om du inte redan gjort det. Ditt medlemskort (inklusive den efterlängtade jakttabellen med alla de nya datumen) landar i din brevlåda eller mobil i mitten av månaden.

2021-07-01

Följ förbundets arbete för våra medlemmar i Svensk Jakt både på papper och på internet. Ta också en titt på dina medlemsrabatter, du kan spara massa pengar och dessutom göra medlemskapet till en bra affär!

Har du idag medlemskortet i plånboken men skulle vilja ha det i mobilen istället? Gör såhär.

Och Gott Nytt Jaktår på dig!

Frågor?

En del hittar du svar på här.

Annars kan du kontakta Medlemsservice. De tar emot alla möjliga och omöjliga frågor! Kontakta dem här.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick