Nya bättre villkor för jägare med Ifs hemförsäkring - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

Nya bättre villkor för jägare med Ifs hemförsäkring

Otursförsäkring för din bössa med upp till 100 000 kronor och upp till 15 000 kronor om maten i din frys blir förstörd. Perfekt för oss jägare! Gäller dig som är medlem i Svenska Jägareförbundet och har din hemförsäkring via If.

2021-10-19

Några av de vanligaste försäkringsskadorna vi jägare råkar ut för, är att vi slår sönder bössan och att köttet blir förstört för att frysen går sönder. Därför la Jägareförbundet i Boden en motion till årsmötet. I den skrev de, att medlemmarna borde kunna få bättre försäkringsvillkor när det gäller värdet av framför allt det klimatsmarta viltköttet. Nu är detta gjort och många fler än medlemmarn i Boden kan därför få ersättning när mat blir förstörd i frysen. 

Nu har If lagt till villkor som särskilt täcker detta för Jägareförbundets medlemmar. Du får först 15 procent rabatt på villa/hem-försäkringen. Så ingår en otursförsäkring för dina jaktvapen på upp till 100 000 kronor. Dessutom får du ersättning på upp till 15 000 kronor om maten i din frys blir förstörd.

Kom ihåg det nästa gång du spräcker kolven eller frysen droppar!

Dessutom har du 5 procent rabatt på bilförsäkringen och 50 procent på släpvagnsförsäkringen.

OBS att detta gäller dig som är medlem i Svenska Jägareförbundet och har din villa/hemförsäkring hos If.

Mer information om Ifs hemförsäkring.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick