KAMPANJ - Svenska Jägareförbundet

KAMPANJ

Fler unga och fler kvinnor i jakten är det många som önskar. Därför vill vi ge ett extra bra erbjudande: Bli medlem nu och få en Morakniv Kansbol!

2021-10-19

Jägareförbundet satsar på Unga Jägare och JAQT, våra intressebaserade nätverk som drivs av unga medlemmar och kvinnor.

Vi vet att det kan vara svårt för den som är ung och/eller kvinna och jägare att få tillgång till jakt.

Svenska Jägareförbundet är en medlemsorganisation för oss jägare. Vi är alla jägare och finns i hela landet, med andra ord människor som kan hjälpa dig att komma ut på jakt!

Många av våra lokala föreningar ordnar aktiviteter som är öppna för alla medlemmar. Kontakta din närmaste länsförening eller jaktvårdskrets och se vad de kan erbjuda dig.

Som medlem får du dessutom tidningen Svensk Jakt 11 gånger per år, alla försäkringar du behöver för att jaga och en massa andra medlemsrabatter och förmåner. Det gör medlemskap till en riktigt bra affär!

GÖR SÅHÄR:

KVINNA: Swisha 600 kronor (ordinarie medlemskap) eller 300 kronor (medlem utan tidning) till 123 6261 986 och skriv *ditt personnummer* + kniv i rutan för meddelande.

UNGDOM: Swisha 300 kronor till 123 6261 986 och skriv *ditt personnummer* + kniv i rutan för meddelande.

Jägareförbundet bjuder ungdomar upp till 25 år på halva medlemsavgiften.

OBS att erbjudandet endast gäller nya medlemmar! Kampanjen gäller tom 30 november.