Bli medlem nu!

Gå med så bjuder vi på våren! Du får upp till 18 månaders medlemskap till priset för 12 månader. Var med och påverka jägarnas framtid i Sverige - vi behöver vara många för att klara det.

2022-01-10

Det händer mycket inom jakten nu som förbundet jobbar hårt med. Vargjakten, förstås. Frågan om fjälljakten på statens marker ovan odlingsgränsen kommer också att vara aktuell lång tid framöver. Det är därför förbundet finns. Vår uppgift är att värna om det som våra medlemmar brinner för, jakten!

Ett stort förbund är en stark röst. Bli medlem du också.

Betala med avin du fått i posten eller swisha direkt till 123 6261 986:
Ordinarie medlemskap med medlemstidningen Svensk Jakt: 600 kr
i meddelanderutan skriver du JF(mellanslag)personnummer, exempel "JF 19821005-xxxx"
Ordinarie medlemskap UTAN Svensk Jakt: 300 kr
i meddelanderutan skriver du UT(mellanslag)personnummer, exempel "UT 19821005-xxxx"
Ungdom (upp till 25 år): 300 kr
I meddelanderutan skriver du in JF(mellanslag)personnummer, exempel "JF 20201005-xxxx"