Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

SNOK – En ny lampa från svenska LED-X

Snok är den lilla lampan med stort ljus. Som medlem har du 15 procents rabatt på hela LEDX sortiment.

2022-02-17

Med högeffektiv elektronik och två Cree LEDs, smart förpackat i ett stryktåligt lamphus av aluminium, ger Snok en fantastisk ljusbild med en ljusstyrka på 2000 lumen.

Med både lampa och batteri på huvudet är Snok en perfekt pannlampa för alla sporter, äventyr, vardagsaktiviteter eller jobb som kräver en mindre och lättare lampa, men där kravet på bra ljus fortfarande är stort.

Snok är en lampa med en extremt bred men ändå lång ljusbild, upplevelsen är att du befinner sig i en stor bubbla av ljus, som når mycket långt. Det breda ljuset ger ett reflexfritt och vilsamt ljus för ögonen.

Tålig
LEDX samarbetar med många användare av produkterna. Med deras hjälp optimeras lamporna så dom klarar riktigt tuffa förhållanden för en rad olika användningsområden. Lamporna funkar för allt ifrån jägare och orienterare till skoteråkare och eftersöksjägare.

Fästen
Snok går att anpassa på flera sätt. Med en förlängningskabel kan batteriet bäras i exempelvis ryggsäck, batteriväst eller ficka. Det finns även fästen för både lampa och batteri till vapen. På bilden är Snok monterad på kikarsikte med 135-10.

Rabatten
Som medlem få du 15 procent rabatt i LEDX webbutik. Använd koden SJF2020 när du kommer till kassan.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick