Medlem utan tidning? Nu kan du uppgradera ditt medlemskap!

Är du medlem i Svenska Jägareförbundet men utan tidning? Nu kan du ta chansen att prova på några nummer. För 99 kronor får du samtliga nummer av tidningen fram till jaktårsskiftet 30 juni.

2022-02-21

Läs hundratals sidor fullmatade med jaktreportage, tester, vapenartiklar och jaktnyheter. Och tidningen landar förstås direkt hos dig i brevlådan en gång i månaden.

På webbplatsen svenskjakt.se finns mängder med artiklar som är exklusiva för ordinarie medlemmar, alla de senaste jaktnyheterna, granskningar och tester, Svensk Jakt som e-tidning och jägartips. Du kan även se exklusiv och reklamfri webb-tv från vår vapen- och skytteredaktör Ulf Lindroth och mycket mer.

Gör såhär:
Swisha 99 kr till 123 6261 986 och i meddelanderutan skriver du ditt tolvsiffriga personnummer, så får du Svensk Jakt i brevlådan – plus allt premiummaterial på svenskjakt.se fram till och med den 30 juni!