Mikael Palm vann jakten på Öster Malma

Under april fick alla som laddade ner sitt digitala medlemskort möjlighet att vinna en klövviltsjakt på Öster Malma med middag och övernattning. Bland de nästan 600 motiveringarna valde juryn ut en lycklig vinnare, Mikael Palm från Västerås!

Vinnaren i tävlingen Mikael Palm.

2022-05-03

Intresset för att vinna en jakt på Öster Malma var förstås stort - 8 200 medlemmar laddade ner sitt digitala medlemskort. Det betyder att allt fler väljer att ha medlemskortet  och jakttabellen direkt i mobilen, på bara en armlängds avstånd.

Jakttiderna ändrades ju flera gånger fram och tillbaka förra året och jakttabellen 2021/22 innehöll därför två felaktigheter. Det slipper vi med en digital version.

Dessutom minskar miljöpåverkan. I dagens läge med pappersbrist och kris/krig är det också praktiskt att avstå från att trycka material.

- Som medlemsansvarig är det roligt att kunna ordna en sån här tävling och bjuda in en medlem på klövviltsjakt. Det digitala medlemskortet är smidigt och enkelt att ha med sig och det är kul att allt fler väljer den möjligheten, säger Jägareförbundets medlemsansvariga Chris Andersson.

Mikael Palms motivering låter såhär:
Detta vore ett otroligt äventyr att få vara delaktig i. Som nybliven jägare letar jag ständigt efter möjligheter att få komma ut och jaga. Och lär mig så ofantligt mycket nytt hela tiden, vilket jag brinner nå otroligt och är en av dom största anledningarna att jag blev jägare. Möjligheten att få vara delaktig och förändra/hjälpa till ute i naturen. Att få åka till Öster Malma och lära mig mer vore otroligt spännande. Tack för mig hoppas jag får möjligheten att vinna.

Jägareförbundet gratulerar Mikael till vinsten och önskar välkommen till jakten i höst.