Provkör en valfri Toyota - vinn en drevjakt på Öster Malma

Provkör en Toyota av valfri modell senast den 3 oktober så har du chansen att vinna en plats på en dags drevjakt på Öster Malma, inklusive slottsvisning, en sväng på skjutbanan och god middag och övernattning på hotellet.

2022-08-29

Det finns två platser på jakten att vinna och reglerna är enkla:

Ta en bild från provkörningen, lägg upp den på Instagram och tagga @toyotasverige, @jagareforbundet och återförsäljarens namn. Bilder på facebook räknas inte.

Följ @toyotasverige och @jagareforbundet.

Vinnarna dras den 3 oktober och jakten går av stapeln på Öster Malma 13-14 oktober. Din närmaste Toyota återförsäljare erbjuder dessutom vinnarna en lånebil att köra till och från drevjakten på Öster Malma.

På eftermiddagen den 13 oktober blir det guidad slottsvisning, inskjutning på skjutbanan, incheckning samt middag och övernattning  på Öster Malma. Den 14 oktober börjar dagen med tidig frukost och därefter samling för drevjakt. Jägareförbundet bjuder på mellanmål och skogslunch under jaktdagen.

Nu ser vi framemot att fylla Instagram med härliga bilder från just din provkörning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Allmänna regler för våra tävlingar hittar du här.

Hitta din närmaste Toyota-återförsäljare i kartan.