Kom tillbaka som medlem

Du som varit med i Svenska Jägareförbundet tidigare; det vore roligt om du kom tillbaka till oss. Så roligt att vi ger dig ett par handskar som tack när du swishat in din medlemsavgift.

2022-09-05

Det händer mycket inom jakten nu som förbundet jobbar hårt med. Vargjakten, förstås. Frågan om fjälljakten på statens marker ovan odlingsgränsen kommer också att vara aktuell lång tid framöver. Det är därför förbundet finns. Vår uppgift är att värna om det som våra medlemmar brinner för, jakten!
Ett stort förbund är en stark röst. Bli medlem igen, du också.

Gör såhär:
Swisha direkt till 123 6261 986.  I meddelanderutan skriver du JF + personnummer + handskstorlek (finns 7-10), exempel "JF + 19820905-xxxx + 8".

Betala 600 kronor för ordinarie medlemskap (med medlemstidningen Svensk Jakt) och 300 kronor för medlemskap utan tidning eller ungdom under 25 år.

Handskarna kommer från 5Etta och är värda 149 kronor. Är du redan medlem? Köp dem i förbundets webbutik.

Du blir medlem direkt och omfattas av våra medlemsförsäkringar och andra förmåner. Läs mer om försäkringarna och medlemsrabatterna.

Kampanjen pågår så länge lagret räcker, dock längst till 15 oktober.