Dalarna

Jägareförbundets Britta Lund och Torbjörn Andersson hjälptes åt att informera om förbundets roll och till förmån för jägare och viltvårdare i Dalarna.  Foto: Sune Björs

Jägareförbundets Britta Lund och Torbjörn Andersson hjälptes åt att informera om förbundets roll och till förmån för jägare och viltvårdare i Dalarna. Foto: Sune Björs

Lyckat samarbete kring skytte-event

Både arrangörer och deltagare var överens om att skyttearrangemanget vid Tallens skjutbana i Falun under årets sista junidag blev en lyckad tillställning.

Jägareförbundets ”informationsbord” lockade med information både om förbundets roll och verksamhet i stort och smått.  Foto: Britta Lund

Jägareförbundets ”informationsbord” lockade med information både om förbundets roll och verksamhet i stort och smått. Foto: Britta Lund

2021-07-04

Jaktia och Jägareförbundet i Dalarna stod som arrangörer. Medverkan av ett tiotal utställare innebar ett stort mervärde för besökarna.

Besökare med intresse för jakt och skytte fick sitt lystmäte genom möjlighet att testa både vapen och modern optik, och den mer motorintresseade delen erbjöds att provköra bilar och 4-hjulingar från Volkswagen och Polaris.

För Jägareförbundet innebar arrangemanget en möjlighet att både satsa på medlemsvård och rekrytering av nya medlemmar. Under den långa ”covidperioden” har arrangemang med publika inslag haft begränsade möjligheter att genomföras.

• Vi upplevde att arrangemanget var efterlängtat. Intresset och den positiva stämningen gick inte att ta fel på, säger jägareförbundets Britta Lund och Torbjörn Andersson.