Dalarna

Ulf Berg (t.v.) förde styrelsens talan vid av tackningen av Filip Ånöstam, där också Britta Lundh, arbetskamrat med Filip på kansliet i Falun, deltog. Foto: Ulf Danielsson

Dalajägarna har tackat Filip Ånöstam

Nu har jägareförbundet sagt tack och farväl till Filip Ånöstam som lämnar Falun efter tre och ett halvt år som jaktvårdskonsulent i Dalarna och Gävleborg.

2021-08-11

Avtackningen skedde i samband med jägareförbundets i Dalarna styrelsemöte i augusti.

Filips flyttlass till Nyköping har redan gått och Ånöstams nya arbetsplats blir jägareförbundets nationella kansli vid Öster Malma. Arbetsuppgiften blir att ansvara för den digitala viltövervakningen.

• Vi kommer att sakna dig både för din höga kompetens och sociala förmåga, egenskaper som är framgångskoncept för att lyckas inom det speciella yrke du valt.

Det konstaterade Ulf Berg, jägareförbundet länsordförande, när han framförde styrelsens tack till Filip.

Ånöstam kontrade med konstaterandet att han trivs väldigt bra i Dalarna – både med arbetsuppgifter, kollegor och styrelserepresentanter.