Dalarna

Foto Privat

Du har väl inte missat sommarens häftigaste helg för din ungdom?

Ungdomsläger 2022 tillsammans med Jägareförbundet Dalarna & Jägareförbundet Gävleborg

2022-05-24

Tillsammans anordnas ett Jakt- och skytteläger för ungdomar, killar och tjejer mellan 13-17 år

Fredagen den 1 juli kl 15:00 träffas vi på Björsjö Jakt & Sportskytteklubb utanför Ludvika i Dalarna.

En spännande helg med mycket skytte för dig både med och utan förkunskaper. Se fram emot hagel och kulskytte i olika former med duktiga välutbildade instruktörer, stationer med 22 long och luftgevärs-skytte samt stationer med andra aktiviteter som hör jakt och viltvård till, samt simulatorskyttet med skjutbiograf.

Du bor på en kursgård mitt i vildmarken och du får träffa nya kompisar med samma intresse!

Klicka in på länken nedan och anmäl din ungdom till en spännande helg med oss på Jägareförbundet

Varmt välkommen!

sjf_dalarna.jpg