Dalarna

Foto: WildMedia / Mostphotos

Glöggmingel, trofémätning och vildsvinsutbildning i Snöån

Jägareförbundet Dalarna, Västerberslagens jaktvårdskrets, LRF Dalarna och Offentlig Gastronomi Dalarna bjuder tillsammans in till en kväll med mingel, trofémätning och vildsvinsutbildning i Snöån.

2023-10-27

Plats: Snöåns Bystuga, Smedjebacken

När: 21 november

Tider: 16.00-18.00 Trofémätning och smakprov på utvalda recept med vildsvinskött samt mingel

18.00-20.00 Vildsvinsföreläsning

Anmäl dig gärna här (men det är OK med drop in):

Kvällen är en del av Vildsvinsprojektet som vi driver tillsammans med LRF och Offentlig Gastronomi Dalarna.

Anders Frodig från Offentlig Gastronomi Dalarna kommer att bjuda på smakprover på vildsvinskött och inspirerande recept.
Peter Andersson från LRF finns på plats och pratar samverkan och förvaltning utifrån lantbrukarens perspektiv.
Anna Olofsson, jaktvårdskonsulent berättar om vildsvinens biologi och förvaltning av vildsvin, självklart kommer vi också att ta upp den aktuella frågan om Afrikansk svinpest.

Innan föreläsningarna drar igång finns möjlighet att mäta troféer och mingla med förtroendevalda i alla ordganisationer, samt såklart smaka och inspireras av vildsvinsköttet.

Varmt välkomna önskar
Västerberslagens jaktvårdskrets
LRF Dalarna
Jägareförbundet Dalarna