Förvaltningsvecka 7-11 sept - Svenska Jägareförbundet

Gotland

Foto Mostphotos

Förvaltningsvecka 7-11 sept

Boka en träff för rådgivning, diskussion, utbildning eller något annat på temat viltvård och viltförvaltning

2020-08-27

Förvaltningsvecka för medlemmar med Jaktvårdskonsulent och viltvårdare.

Dan Persson och Gert Luks bjuder härmed in till en medlemsvecka, där ni som medlemmar får möjlighet att boka en träff för rådgivning, diskussion, utbildning eller något annat på temat viltvård och viltförvaltning. Ni bestämmer!

Detta kommer att genomföras den 7-11 sept (v.37) och veckan delas in med en dag per krets enligt nedan:

Måndag 7 september               Östra

Tisdag 8 september                 Tingstäde/Dalhem

Onsdag 9 september                Mellersta

Torsdag 10 september              Västra

Fredag 11 september               Norra

Ring Gert 010-5847659 och boka en tid den dag som avser din krets, ta gärna med markägaren om ni tex. vill prata om rådjursskador på skog eller vilka åtgärder som kan vara lämpliga för fältvilt.

Träffarna kommer att genomföras utomhus och gärna i lite mindre grupper som tex. en jaktklubb eller liknande.

Det kommer vara möjligt att boka träffar mellan 07.30-18.00.