Örebro län

Skärmdump: Carl-Johan

Logga in på jagareforbundet.se

Logga in och redigera dina uppgifter. ta del av information och se dina bokade utbildningar

2017-03-18

Om du registrerar din e-postadress kommer jägareförbundet kunna nå dig med information OBS även din krets, kan med hjälp av länsföreningen kunna e-posta dig om aktiviteter. Är du förtroendevald kan länsföreningen och konsulenterna kunna nå dig. När de vill informera om något inom ditt uppdrag.

Alla vinner på att fylla medlemssystemet med kontaktuppgifter.

Så tala om för din jakt kamrater om inloggningen.

Exempel på nyhetsbrev som skickas ut en gång i månaden

”Till medlemmarna i Jägareförbundet Örebro län

Bifogat finns nyhetsbrev från Svenska Jägareförbundet med en hel del matnyttig information.

Vi översänder också en påminnelse om de kretsårsmöten som är kvar samt datum för länsstämman. Se bilaga.

Årets utbildningsprogram finns nu publicerat i senaste numret av Svensk Jakt och på vår hemsida. Nu går det att boka utbildningen direkt på nätet. Kika om du hittar något av intresse, välkommen med din anmälan!

Jägareförbundet Örebro län

Styrelsen”