Lär dig röka kött och fisk - Svenska Jägareförbundet
bakgrund
MasterPage.Master

Svenska Jägareförbundet

Jägareförbundet Örebro

foto Hanna Oscarsson

Lär dig röka kött och fisk

Vill du lära dig att röka fisk eller kött - då är den kursen för dig!

2019-03-17

Få saker passar så bra att röka som fet fisk, fläsk och viltkött. Från att ha varit en konserveringsmetod har rökning av kött och fisk blivit en uppskattad smaksättning. Men att röka själv har länge ansetts för svårt av många.

Under 3 träffar går vi igenom teori, saltning och rökning.

Vi träffas hos ledaren Leif Granlöf i Hjorkvarn den 2 och 9 april 2019 mellan 18.00 - 21.00 och sista gången den 13 april 2019 mellan 10.00 - 13.00

OBS! Ta med kött till andra träffen!

I kurspriset på 300 kr ingår boken "Rökning" av Alf Andersson (värde 225 kr)

Anmälan senast den 22 mars 2019

Hjärtligt välkomna!

i samarbete med studiefrämjandet

länk till kurssidan

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick