Lär dig mer om eftersök - Svenska Jägareförbundet

Örebro län

Foto: Studiefrämjandet

Lär dig mer om eftersök

Att vara trygg i och efter skottet med insikten om att det kan bli fel. Vad gör vi då? Vi vill skapa en förståelse för vad en eftersöksjägare gör och varför. Blir det fel är det tryggt att veta vad som ska göras och hur.

2021-06-04

Vi går igenom:

• Skottet - att tänka på innan
  • När du har avlossat ett skott
  • Hur en eftersöksjägare jobbar
  • Skottplatsundersökning

Vi kommer också att ha spännande och praktiska skjutövningar för olika situationer!

Ledare:
Stefan Andersson med mer än 7 års erfarenhet av eftersök på både skott- och trafikskadat vilt. Med 200-250 eftersök om året har Stefan mycket klokt att förmedla.
Patrik Andersson är aktiv inom NVR och eftersöksjägare. Patrik innehar Örebro läns länsmästartiteln i eftersök för 2020.

Endast för medlemmar i Jägareförbundet Örebro län, ange medlemsnummer vid anmälan. Är du inte medlem i Jägareförbundet? KLICKA HÄR

När: start lördag 19 juni kl.10

Antal: 12 personer

Anmälan gör du HÄR senast 11/6.

Plats: Vi kommer att hålla till utomhus i Örebrotrakten. Plats meddelas vid kursstart.

Kurspris: 300 kronor

Kursupplägg: 3 tillfällen á 4tim

Välkommen med din anmälan!

************************************************
Annelie Tyrelid