Örebro län

Akutsjukvård för hund och människa

KURSTILLFÄLLET ÄR INSTÄLLT! Vill du veta mer om hur du tar hand om de skador som kan drabba hund och människa i skog och mark? Då ska gå vår kurs Vård i det vilda. När du gått den kommer du att ha kunskaper om vad du ska göra när olyckan är framme. Det ger förstås också en tryggare och säkrare jakt för alla i din närhet, oberoende av tid och plats.

2022-04-12

Utbildningen innehåller godkänd HLR-utbildning (Hjärt-Lungräddning) liksom HLR för hundar. Vi tränar också förbandsläggning på hund och människa. Efter kursen har du möjlighet att köpa ett unikt sjukvårdskit som bland annat innehåller ett hemostatiskt förband med ämnen som snabbare kan stoppa kraftiga blödningar, t ex om din hund blir sprättad av ett vildsvin.

När: 14 maj kl.09-17
Var: Lindesberg
Kurspris:
1100kronor inkl. mat och kursmaterial
Krav: Medlemskap i Svenska Jägareförbundet

Instruktörer på kursen är Maria Moberg och Johanna Häll. Dessa är båda erfarna jakthundsägare och jägare.

Du kan enkelt bli medlem via swish. Läs mer här
För ytterligare info om utbildningen samt anmälan, KLICKA HÄR

Varmt välkommen med din anmälan.