Örebro län

Webbinarium gås

Är du nyfiken på att veta mer om gåsjakt med bulvaner? Eller vill du veta mer om gässens biologi, förvaltning och påverkan på samhället? Missa inte våra 2 webbinarium 30 maj & 15 juni.

Kanadagås, fotograf Rolf Karlsson. (reo.karlsson@comhem.se)

2023-05-23

Den 30 maj kl.19:00 – 20:30 har du chans att delta på ett webbinarium och lära dig mer om hur gåsjakt med bulvan går till. Den erfarne gåsjägaren Ulf Lindroth berättar i sitt föredrag om jaktformen. Vi har även med oss Jägareförbundets skytteansvarige, Ted Lagerius, som berättar om vad som är bra att tänka på kring säkerhet och skytte.

Missa inte chansen att delta!

Tryck här för att anmäla dig till 30 maj

Den 15 juni kl.19:00 – 20:30 har du chans att lära dig mer om gässens biologi, förvaltning och hur populationen av gäss påverkar samhället. Under kvällen har vi med oss Niklas Liljebäck, Svenska Jägareförbundet/SLU som jobbar med forskning på flera gåsarter och Johan Månsson, Viltskadecenter (SLU) som båda har lång erfarenhet av gäss.

Ta vara på tillfället att lära dig mer om gäss!

Tryck här för att anmäla dig till 15 juni