Hela Jakthunden med Anna Pamuk - Svenska Jägareförbundet

Södermanland

Hela Jakthunden med Anna Pamuk

Veterinären och föreläsaren Anna Pamuk håller ett viktigt och intressant föredrag om jakthundars hälsa, fysik, skador och sjukdomar.

2020-01-20

Datum och tid: 11 mars 2020 18.30-21.30.
Plats: Studiefrämjandet, Västeråsvägen 90, Eskilstuna

Anna tar utgång i sin erfarenhet som veterinär och jakthundsägare, vilket hon nu samlat i boken Hela Jakthunden – en guide för jakthundsägare.

Föreläsningen varvar praktiska kunskaper inom förstahjälpen med frågor om foder, avel och sjukdomar.

- Hur ska vi göra för att ge hunden rätt förutsättningar för jakten?
- Hur ska vi träna och utfodra?
- Hur vet vi att hunden är frisk inför jaktsäsongen?
- Hur visar en jakthund att den inte mår bra?
- Och hur ska vi agera om olyckan är framme i fält eller skog långt från veterinär?

Du som åhörare kommer få med dig nya kunskaper, hjälp i din fortsatta träning,

konkreta tips kring hundhälsa och förhoppningsvis också en och annan ögonöppnare.

Boken kommer att kunna köpas ihop med ett studiematerial för fortsatt och fördjupad

inlärning I hundklubben, kretsen, jaktlaget eller kompisgänget.

Kostnad 150 kr per person.

Anmälan: https://www.studieframjandet.se/sormlands-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2020/mars/hela-jakthunden-med-anna-pamuk/

Föreläsningen är ett samarbete mellan Studiefrämjandet, Södermanlands Kennelklubb och Svenska Jägareförbundet Södermanland.

Anna Pamuk driver sedan 10 år veterinärkliniken Fjällveterinären i Jämtland, en smådjursklinik med inriktning på arbetande hundar, med fokus på både friskvård

och sjukvård. Utöver sitt arbete som veterinär är hon föreläsare och skribent med en fast frågespalt om jakthundar i tidningen Jaktjournalen.

Välkommen!

Jägareförbundet Södermanlands län