Årsstämma 2020 - Svenska Jägareförbundet

Årsstämman hålls torsdagen den 7 maj 19:00 med inlogg från 18:30

2020-04-22

Hej alla stämmodelegater,

Hoppas ni har det bra i det år där mycket inte blev som det skulle.

Inför det nya datumet till årsstämma 2020 ber jag er att vara lite mer förberedda än ni brukar eftersom vi genomför den digitalt.

Årsstämman hålls torsdagen den 7 maj 19:00 med inlogg från 18:30.
Inbjudan med möteslänk Teams kommer separat.

Läs noggrant igenom stämmohandlingarna förbered de frågor ni kan tänkas ha.
Dessa skickades ut inför årsstämman som planerades 14 mars.

Vid genomförandet kommer det att krävas lite mer disciplin än vanligt i och med att vi sitter åtskilda och inte i en gemensam sal.

Måndagen den 27 april kl18:30 har du en möjlighet att testa din teknik. Separat kommer själva mötesinbjudan till Teams.

Under mötet 27/4 provar vi hur det hela fungerar teknikmässigt och se om vi behöver göra några justeringar. Önskvärt är en dator med bra uppkoppling men i planen ska det också kunna fungera via telefon.

Jag hoppas att även ni tror på att det går att sitta hemma och genomföra en stämma, tycker själv det skulle vara fantastiskt om vi klarade av den utmaningen.

Jägareförbundet Södermanlands län

Jonas Fransson