bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Södermanland

Ungdomsläger

12-14 Augusti Ungdomsläger för dig som är mellan 15 och 20 år och intresserad av jakt och viltvård.

2022-06-01

Unga jägare jägareförbundet Södermanland och Norra Sörmlands jaktvårdskrets anordnar i augusti ett ungdomsläger i skogarna utanför Strängnäs.

Lägret riktar sig mot dig som är intresserad av jakt, viltet och naturen och vill lära dig mer och träffa nya kompisar. Lägret kommer fokusera på säkert skytte och säker jakt och på schemat står det bland annat jakt, skytte av olika slag och nivåer, olika föreläsningar relaterat till jakt , eftersökskurs och en hel del annat. Lägret sträcker sig från cirka fredag klockan 14 till söndag klockan 14 med övernattning.

Vi ställer inga krav på jägarexamen, tidigare erfarenhet eller liknande och heller inte på åldern utan intresse är viktigaste.

Lägret kommer att kosta 750kr för dig som är medlem i svenska jägareförbundet och 1000kr för icke medlemmar. I priset ingår kost, logi, ammunition, banavgifter och liknande, det vill säga det mesta. Vi kan även erbjuda transport från resecentrum i Strängnäs.

För frågor eller anmälan, skicka ett mail till ungdomslager.sormland@gmail.com Skriv “Ungdomsläger 2022” som ämne. Skriv namn, vart du bor, och lite om dig själv.

Skriv även in medlemsnummer om ni är medlemmar i svenska jägareförbundet.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick