Jakt för att hedra minnet av en jägarvän - Svenska Jägareförbundet

Foto Per Zakariasson

Jakt för att hedra minnet av en jägarvän

Henric var inte med fysiskt vid denna jakt men hans minne var i allra högsta grad närvarande.

2019-01-22

För att hedra en vän, en jägare, en förtroendevald kamrat, en hundförare, en hunduppfödare…  anordnade kamrater till Henric en insamling inklusive en auktion till förmån för Blodcancerfonden.

Jägareförbundet Stockholms län stod för det jaktliga värdskapet på Bogesunds jaktgård och förplägnad under dagen. Även andra sponsorer bidrog med gåvor som lottades ut bland de deltagare som via auktionen ropat in en plats på jakten.

En fin men kall dag i januari kopplades hundar från framförallt Henrics egen uppfödning loss och dreven från ”Alpländarna” genljöd över skogen. Resultaten från jakten skall inte rangordnas men att hedra en kamrats minne, samla in över 30 000 kr till Blodcancerfonden och dessutom få fälla både rådjur och vildsvin, måste räknas som en bra dag.

Per Zakariasson