Årsstämma kurser mm framflyttat - Svenska Jägareförbundet

Foto Oscar Lindvall

Årsstämma kurser mm framflyttat

Årsstämman genomförs digitalt. Vi följer händelseutvecklingen noga vad gäller övriga aktiviteter

2020-03-25

Årsstämma Jägareförbundet Stockholms län
Styrelsen ser över olika alternativ för digitala sätt att genomföra stämman den 23 april. Kretsstyrelser och ombud till stämman får information i god tid.

Många kurser flyttas fram
Kurser med teori inomhus är framflyttade till juni månad. Vi avvaktar och återkommer med närmare datum.
Ute ensam i friska luften med sin hund... vi har tips om träning spår och apportering här!

Länsmästerskapen i eftersök
har ställts in i år. Vi fokuserar på egna träningar eftersök. På många håll har antalet trafikeftersök gått ner, men vi vet att de tyvärr ökar igen längre fram.

Har du bokat kurs under april?
Titta i kalender och följ vår facebooksida för eventuella ändringar.

Vad kan vi göra?
Känner du av feber, halsont osv är det bra att vara hemma för att minska smittspridning. Rekommendationerna är 2 dagar symptomfri innan man går ut igen.

Vi kan ha utomhusaktiviteter. God handhygien, säkerhetsavstånd och ev nysningar i armveck osv enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer.