Våra jaktgårdar - Svenska Jägareförbundet
bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Foto Madeleine Lewander

Våra jaktgårdar

Jägareförbundet Stockholms län arrenderar tre olika jaktmarker. Bogesund, Gålö och Giberga

Stockholms län har allt från glesbygd till innerstad. Vi har många marklösa jägare och många som har avlägsna jaktmarker. På våra jaktgårdar kan vi erbjuda våra medlemmar jakttillfällen.
Vi har också praktiska utbildningar i olika jaktformer, tillvaratagande mm. Och självklart hundkurser med träning i allt från vardagslydnad till jaktträning och spårträning för eftersök.

Följ länken i rubrik för resp gård för att se utbud och boka jakter, kurser och träningar

Bogesund Jaktgård

Ca 2000 ha i Vaxholms kommun, 3 mil från centrala Stockholm. Här jagar vi främst älg, rådjur, hare, räv, vildsvin och fågel. Vid Röskär har vi stor hundträningsplan och vårt hus har plats för ca 30 personer.

Gålö Jaktgård

Ca 1800 ha i Haninge kommun ca två och en halv mil från centrala Stockholm. Här jagar vi främst  älg, rådjur, hare, gäss och sjöfågel och har många träningar på Hundängen. Vårt hus vid Edholmen har vi både kurslokal, samlingsrum och några flerbäddsrum för övernattning.

Giberga

Ca 900 ha vid Jönåker i Sörmland. Här jagar vi älg, vildsvin, rådjur, dovvilt och framförallt kronvilt.  Vi har tillgång till slaktbod men inga ytterligare byggnader eller faciliteter. Bokning via Gålö Jaktgårds websida


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2019-10-19 2019-10-19