Verksamhet - Svenska Jägareförbundet
bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Foto: Madeleine Lewander

Foto: Madeleine Lewander

Verksamhet

Allmänna Uppdraget, utbildningar och aktiviteter

Jägareförbundet Stockholms län arrenderar fyra jaktgårdar, Bogesund och Gålö, där du kan ta jägarexamen och gå olika kurser i eftersök, hundlydnad, viltvård och lära om specifika arter. Här kan du som medlem i länet boka jakt!
Därtill arrenderar vi en jaktmark i Sörmland, Giberga och en jaktgård på Gräsö utanför Öregrund. Gårdarna är till för alla våra medlemmar!

UngaJägare arrangerar många kurser, utbildningar, event och jakter för våra medlemmar 15-25 år.

JAQT är vårt kvinnliga mycket aktiva nätverk som har en mängd olika aktiviteter och har en stor kontaktyta.

NYFIKEN på jakt och viltvård? Du har möjlighet att följa med UngaJägare eller JAQT på aktivitet innan du tagit jägarexamen!

JaktCoach - vänder sig framför allt till dig som är ny somh jägare och saknar släktingar/vänner som kan ta med dig ut i skog och mark och visa dig allt som du läst om i Jägarexamen.

Våra jaktvårdskretsar anordnar kurser, föreläsningar och andra aktiviteter.Är du ny som jägare kan du också kontakta styrelsen i din krets för att få tips om jakt och skytte mm. Här hittar du alla kretsar och kontaktuppgifter
Viltövervakning och eftersök genomförs av våra medlemmar i kretsarna och samordnas av länsförbund och personal på Jägareförbundet.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2013-01-24 2020-10-29